Overslaan en naar de inhoud gaan

Verpleegkundigen gezocht in de strijd tegen Corona

Bedrijf: Moongro
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: HBO
Locatie: Nederland
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

In de strijd tegen Corona heeft de GGD ons gevraagd om op wekelijkse basis verpleegkundigen aan hen voor te stellen die beschikbaar zijn en willen helpen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en besmette personen zo goed mogelijk op te vangen en te helpen.

Landelijke vraag

In heel Nederland is er daarom per direct behoefte om vanuit verschillende steden en provincies de teams verder op te schalen met gediplomeerde verpleegkundigen. Werkzaamheden kunnen zowel vanuit huis of op locatie plaats vinden

Jouw profiel

Je hebt een MBO of HBO diploma verpleegkunde op zak en bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Daarnaast heb je ervaring met het werken op computers en of mobile devices.

Salaris

Afhankelijk van je vooropleiding (MBO of HBO) en het aantal jaren werkervaring, ligt het salaris tussen de 2.250 euro en de 2.800 euro per maand, op basis van een 40-urige werkweek.

Aanvang werkzaamheden

Na een bootcamp van drie weken draai je volledig mee in een specifiek team, verantwoordelijk voor een bepaalde regio.

Op wekelijkse basis starten er nieuwe verpleegkundigen. Het is dan ook belangrijk om via het sollicitatieformulier aan te geven per wanneer je zou kunnen starten.

Solliciteren

Wil je graag helpen en ben je nu of binnenkort beschikbaar, dan vragen wij je om via onderstaande button te solliciteren. 

Afhankelijk van je profiel en de de vraag op dat moment in jouw regio, zal er een gesprek met je ingepland worden. Dit proces kan in sommige gevallen een paar weken in beslag nemen.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Namens Moongro, 

Oscar Bieleveld

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Basisarts

Alle richtingen

Moongro - Landelijk

Vanwege de COVID-19 pandemie zoekt de GGD, op landelijke basis, (basis) artsen om de huidige teams van artsen en verpleegkundigen infectieziektebestrijding te versterken. Je bent als arts, samen met een arts infectieziektebestrijding, verantwoordelijk voor de afhandeling van met name Covid-19 meldingen, de coördinatie van bestrijding bij Covid-19 uitbraken in instellingen en de informatievoorziening van het publiek. Je ondersteunt inhoudelijk de infectieziekteverpleegkundigen in hun werkzaamheden. Je draait (op termijn) mee in telefonische bereikbaarheidsdiensten in weekend en avonduren.

Aanmelden tot en met

Digital Engineer

Engineering / Techniek, IT / ICT

Moongro - Amsterdam

Have you just completed your Master and are you interested in creating the digital business applications that can grow the clients' businesses? Then our customer is looking for you as a Digital Engineer!

Aanmelden tot en met

Parttime Consultant

Consulting

Moongro - Amsterdam

Per januari is Moongro op zoek naar een parttime Consultant om het recruitmentproces van een klant in goede banen te leiden. Het zal gaan om ongeveer 20 uur per week, waarbij je verantwoordelijk bent voor het selecteren en begeleiden van kandidaten gedurende het selectieproces. De klant is betrokken bij het op landelijk niveau terugbrengen van het coronavirus.